HOME LOGIN BESTUUR BREVETTEN CMAS DUIKLINKEN FOTOGALERIJ FAQ
GETIJDEN KALENDER MAILINGLIJST NIEUWS ROUTES SPONSORS WORD LID
 

De WDS mailinglijsten

De WDS beschikt over drie verschillende mailinglijsten, namelijk:

  • mededelingen (at) freelists (dot) org
  • monitors (at) freelists (dot) org
  • bestuur (at) freelists (dot) org

De 'mededelingen' lijst wordt onder andere gebruikt om informatie over clubactiviteiten te verspreiden, mededelingen van het bestuur te verspreiden of om andere informatie gerelateerd aan de WDS en/of NELOS te verspreiden. Je kan eenvoudig inschrijven door een van de links hieronder te volgen en daar je email adres in te vullen. Merk op dat je email adres eerst geverifieerd wordt, alvorens het tot de lijst wordt toegelaten. Dit om te vermijden dat mensen die niets met de club te maken hebben zich zouden inschrijven. Merk op dat de mededelingen een gesloten lijst is. Dat wil zeggen dat alleen mensen van de lijst zelf iets kunnen posten op deze lijst.

De 'monitors' en 'bestuur' lijsten bevatten logischer wijze enkel respectievelijk monitors en bestuursleden. Dit zijn eveneens gesloten lijsten. Mensen die zich via de gepaste onderstaande link proberen in te schrijven, zullen geweigerd worden indien zijn niet tot respectievelijk de monitors of het bestuur behoren.

Inschrijven en uitschrijven

Inschrijven of uitschrijven op de mededelingen: klik hier

Inschrijven of uitschrijven op de monitors: klik hier

Inschrijven of uitschrijven op de bestuur: klik hier

Merk op dat er naast uitschrijven en inschrijven ook nog een paar extra opties zijn. De belangrijkse daarvan is "vacation mode". Wanneer je dit opzet krijg je tijdelijk geen emails meer van de lijst. Dit is bv. handig als je op vakantie bent. Je mag dan wel niet vergeten deze optie terug af te zetten wanneer je terug bent van vakantie!

Wil het allemaal niet lukken, stuur dan een emailtje naar:

webmaster (at) wilrijkseduikschool (dot) be